Oversvømmelser rammer hus – igen

Weekendens megen nedbør viste sig at blive et stort problem for Kenneth Tønnesen. Hans hus ved Haslev er nemlig under vand for tredje gang på et halvt år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Weekendens megen nedbør viste sig at blive en træls overraskelse for Kenneth Tønnesen.

Han ejer et hus på Skovagervej i Høsten Torp ved Haslev. Og weekendens megen nedbør betød, at hans hus blev oversvømmet - igen.

Huset er ubeboet, men lejet ud til den lokale klub for veteranbiler- og motorcykler, Haslev BMC.

Det er tredje gang på et halvt år, at huset oversvømmes med vand. Det skete forrige gang den 26. juni, og arbejdet med at renovere gulvet er stadig i gang.

Ifølge Kenneth Tønnesen var der investeret 20.000 kroner i det arbejde – men vandet har fået gulvet til at hæve sig, så dørene ind til huset nu ikke engang kan åbnes.

Han mener, det er kommunens skyld:

- Det er på grund af de brønde der, som de ikke gider lave, siger Kenneth Tønnesen og peger på de oversvømmede brønde, der er ude på Skovagervej.

Kommune: Det er husejernes ansvar

Men hos kommunen afviser de, at det er deres ansvar:

- Jeg har snakket med ham om det flere gange derude, og det vi kan sige, det er, at det  er privat fællesvej (Skovagervej, red.), og de rør, der ligger nede på den, er lodsejernes ansvar, så den må han tage med de andre lodsejere dernede, forklarer vejformand I Faxe Kommunes Park og Vej-afdeling, Torben Lauridsen.

Du kan se billeder af oversvømmelserne hos Kenneth Tønnesen i galleriet herover.