Oliekunder risikerer at miste mange penge i konkurs

En række kunder i et oliefirma på Sydsjælland er kommet i klemme, fordi de har forudbetalt sæsonens fyringsolie.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 Oliekunder har betalt op imod 11.000 kroner for fyringsolie uden at have fået en dråbe. Nu risikerer de, at pengene er gået tabt.

Firmaet, som skulle have leveret fyringsolien er Lavprisfyringsolie Aps. Men selskabet har været udsat for et omfattende olietyveri fra deres depot i Haslev og har ingen forsikring, der dækker tabet. Hvis der skal indgives konkursbegæring, kan kunderne miste deres penge.

To af kunderne har nu politianmeldt selskabet. Ifølge olieselskabet har op imod 10 kunder betalt for fyringsolie uden at have fået den leveret.

Fordi fyringsolien er betalt forud via en bankoverførsel, kan kunderne ikke kræve deres penge retur, som hvis de havde betalt med dankort via nethandel. TV2 Øst har idag været i kontakt med selskabets direktør, som beklager situationen. Han vil arbejde for, at kunderne kan få deres penge tilbage, lover han.

Vagtchefen i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi bekræfter i dag overfor TV2 ØST, at der er anmeldt et omfattende olietyveri fra firmaets adresse i Faxe den 25. september.

Er du også komme i klemme efter at have indbetalt penge til firmaet, kan du skrive til os på redaktion@tv2east.dk