¨

Ny chef efter 37 år

Foto: TV ØST

Ejendomsmægleren DanskeBolig Knud-Erik Jørgensen i Faxe skal have ny chef. Nanna Søndergaard på 26 år bliver chef, mens Knud-Erik Jørgensen bliver ansat.

Siden 1976 har Knud-Erik Jørgensen været selvstændig ejendomsmægler i Faxe. Men nu er det tid til et generationsskifte.

- Jeg kan mærke, at lettelsen er ved at brede sig. Det er mange år at være selvstændig, og man kommer ikke sådan lige ud af det med det samme, siger Knud-Erik Jørgensen.

Nanna Søndergaard, der har arbejdet hos Knud-Erik Jørgensen det sidste års tid, er den nye chef. Men Knud-Erik Jørgensen fortsætter som ansat.

- Jeg har sagt i mange år, at jeg vil dø med støvlerne på. Det håber jeg, at jeg kommer til. Selvfølgelig kan jeg ikke arbejde 40, 50 eller 60 timer om ugen, som jeg har gjort, men jeg kommer hver dag, siger Knud-Erik Jørgensen.

Nanna Søndergaard er glad for samarbejdet med Knud-Erik Jørgensen og de understreger begge, at de ikke kan mærke den store forskel på, at hun nu er chef og har det overordnet ansvar.

- Vi arbejder godt sammen. Vi har de samme værdier og prissætter stor set ens på ejendomme. Trods en stor aldersforskel, siger Nanna Søndergaard.

Hun er glad for at være chef for virksomheden og at sidde med det juridiske ansvar.

- Det er dejligt. Det er noget, jeg altid har drømt om, siger Nanna Søndergaard.

Knud-Erik Jørgensen vil ejendomsmægleren blive ved med at hedde, men "v/ Nanna Søndergaard" vil der fremover stå nedenunder. Fredag vil der blive holdt åbent hus, hvor Nanna Søndergaard officielt vil blive præsenteret som ny chef.

01:53 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App