Mystisk brev: Bombefolk kaldt til Haslev

Kemieksperter har torsdag kigget på det brev, der har udløst storalarm på postcenteret i Haslev. Nu er bomberyddere tilkaldt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Bombefolk er torsdag formiddag på vej til postcenteret i Haslev. Klokken 8.33 blev politiet kontaktet vedrørende et mistænkeligt brev. Ifølge politiet lugtede det råddent, og flere andre ting, som vagtchefen endnu ikke vil løfte sløret for, indikerede, at det kunne indeholde farligt materiale.

Eksperter fra Center for Biosikring og -Beredskab er på postcenteret og har haft lejlighed til at kigge på brevet, og på den baggrund er Hærens bomberydningstjeneste (EOD) kaldt til stedet.

- Når vi har sat det her scenarie i gang, så er det fordi, de første eksperter ikke har kunnet udelukke, at der er noget mistænkeligt i brevet, og derfor er bomberydderne tilkaldt, siger Søren Østervig, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet skriver via Twitter klokken 11.47, at afspærringen ved postcenteret i Haslev nedtages delvist, men muligvis bliver genoprettet. Lige nu afventer de EOD/sprængstofeksperterne.

Der lidt over middag slået fast, at brevet ikke indeholder nogen kemiske stoffer.