¨

Mand til forsvundet kone med baby: Det er et mareridt

Foto: TV ØST

Politiet mener, at efterlyst kvinde med sygt barn er stukket af til udlandet. Kvindens mand og far til barnet kalder sagen et mareridt.

Politiet efterlyser fortsat den 41-årige kvinde, som søndag ved middagstid stak af med sit lille spædbarn fra et opholdssted i Rønnede. Mandag blev kvinden og den lille dreng, der er et halvt år gammel, set i Tyskland, skriver Dagens.dk

- Rent tilfældigt er de stødt på noget familie på banegården i Hamburg. De har det godt, siger leder af lokalpolitiet i Næstved, Niels Denny Sørensen, til Dagens.dk.

Kendte ikke til flugt

Kvinden er oprindeligt fra Sri Lanka, og Niels Denny Sørensen anerkender, at det kan være målet for hendes rejse. Han oplyser, at kvinden og barnet nu er efterlyst internationalt.

Baggrunden for flugten er, at barnet skulle have været tvangsfjernet. Barnets far, Christian Hansen, fortæller, at familien har været tilknyttet familieinstitutionen Skovvænge i Rønnede siden 12. juni, og her er vurderingen, at forældrene ikke er egnede til at tage vare på drengen.

- De mener, at vi ikke kan finde ud af at læse hans signaler, og derfor vil de tvangsfjerne ham. Det har været et kæmpe pres for min kone, og jeg forstår godt, at hun har valgt at gøre, som hun gør, selv om jeg synes, det er et mareridt lige nu, siger han til TV2 ØST.

Havde det på fornemmelsen

Han tilføjer, at han havde på fornemmelsen, at hans kone ville stikke af med barnet, men at hun ikke har sagt det til ham, ligesom han heller ikke har hørt fra hende siden flugten. Selv om han ved, at det formentligt ender med en tvangsfjernelse, håber han, at hans kone og barn snart vender hjem igen.

- Det er surrealistisk ikke at vide, hvornår de kommer hjem igen. Lige nu håber jeg bare, at de har det godt, og at jeg får dem at se igen, siger han.

Har hul i hjertet

Politiet har tidligere meldt ud, at den 6 måneder gamle dreng er syg og har brug for medicin, men det afviser faren.

- Det er ikke rigtigt. Han plejer at få helt almindelig D-vitamin, men andet får han ikke. Han har et hul i hjertet, som lægerne mener vil vokse sammen i løbet af 2-3 år, men han får ikke medicin for det, siger Christian Hansen.

Efterlysning

Den 41-årige kvinde beskrives således:

  • 160-165 centimeter høj
  • Almindelig af kropsbygning
  • Hvid hudfarve
  • Sort langt hår
  • Taler ikke så godt dansk
  • Iført lang sort jakke og sorte støvler
  • Hun medbringer en sort barnevogn

Har man oplysninger om kvinden, skal man kontakte politiet på 114.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App