Mand fra Fakse Ladeplads vinder 100.000 kroner efter fejl-odds

En mand fra Fakse Ladeplads kom ved en fejl til at spille på gårsdagens fodboldkamp to gange. Den fejl gjorde ham 100.000 kroner rigere.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der blev jublet højt foran tv-skærmene over hele landet, da det danske fodboldlandshold i aftes sikrede sig en adgangsbillet til sommerens VM i Rusland.

I Fakse Ladeplads blev der dog jublet særligt højt.

Her fik en mand i 40’erne i den grad vendt held til uheld, og på den måde endte han aftenen 100.000 kroner rigere, end han begyndte.

Holdt på sandheden

Inden kampen havde han siddet og søgt på tidligere resultater fra fodboldkampe mellem Irland og Danmark, og der fik han en god idé. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Her læste jeg, at Danmark engang havde vundet 5-1, og så tænkte jeg, at det ville jeg da prøve at spille 100 kroner på, siger manden, der ønsker at være anonym.

I sin iver fik han dog ikke spillet bare spillet én, men hele to gange, på det usandsynlige resultat. Derfor havde han pludselig 200 kroner på højkant i stedet for de 100 kroner, der var planen.

Det skabte selvfølgelig en del ærgrelse.

- Jeg tænkte da: For helvede, hvor irriterende! For jeg var da sikker på, at nu tabte jeg de penge.

Ubehageligt spændende

Men som det nu står klart, skulle det vise sig at være en usædvanlig god forretning for manden.

Undervejs var kampen dog noget af en følelsesmæssig rutsjebanetur for ham.

- Da Danmark kom bagud, var der jo ikke meget at juble over, men da vi kommer på 2-1, siger jeg til min kone, at nu må hun lige heppe lidt ekstra med mig, for jeg står altså til at vinde 50.000 kroner, hvis alt flasker sig, siger manden, der på daværende tidspunkt ikke turde fortælle sin kone, at han ved en fejl havde spillet på samme resultat to gange.

Et par minutter før slutfløjtet stod kampen 1-4, og da Nicklas Bendtner får tilkæmpet sig et straffespark, bliver det næsten for meget i stuen i Fakse Ladeplads.

- Jeg var vanvittig nervøs, for hvad nu hvis han brændte? Føj mand!

Til stort held scorede Bendtner dog, og kampen endte 1-5 til Danmark, præcis som manden havde forudset. Og først da det stod klart, krøb han til korset over for sin familie og fortalte, at han havde spillet to gange og derfor havde vundet 100.000 kroner og ikke bare 50.000 kroner.