¨

Lukas Graham optager musikvideo til ny single i Skovtårnet

Et par heldige fans kunne møde Lukas Graham ved Skovtårnet, da han skulle optage sin nye musikvideo. Foto: Camp Adventure

Fredag morgen udgav Lukas Graham den nye single Lie, og i musikvideoen har forsangeren været oppe i Camp Adventures skovtårn.

Endnu engang er Camp Adventures skovtårn ved Rønnede på Sydsjælland i fokus.

Den 24. august havde de nemlig besøg af Lukas Graham, som skulle optage en musikvideo til sin nye single. Pladeselskabet kontaktede selv tårnet, da de synes, det var et spændende sted.

- De skulle lave den her nye musikvideo, og de syntes, det kunne være fedt, hvis han (Lukas Forchhammer, red.) stod og sang på Skovtårnet, fortæller Kasper Larsen, der er forretningsudvikler hos Camp Adventure, og tilføjer:

Lukas Graham er ikke kun et stort dansk navn, men også et kæmpe internationalt navn. Så det ville vi selvfølgelig rigtig gerne

Kasper Larsen, forretningsudvikler hos Camp Adventure

- Lukas Graham er ikke kun et stort dansk navn, men også et kæmpe internationalt navn. Så det ville vi selvfølgelig rigtig gerne. 

Fredag blev sangen udgivet, og optagelserne fra skovtårnet kan ses i musikvideoen på YouTube - og du kan også se den nederst i artiklen her.

Lukas Graham skrev onsdag på deres Facebook: Can't wait to share "Lie" with you this Friday! 

En blanding af arkitektur, natur og oplevelser

Skovtårnet har efterhånden fået meget opmærksomhed, og senest afholdte TV 2 indsamlingsshowet Danmark Planter Træer, hvor Skovtårnet var kulissen.

- Vi får jo rigtig mange henvendelser, og det er jo netop fordi, at Skovtårnet er et helt særligt sted, som du ikke har andre steder. For det er jo en blanding af arkitektur, natur og oplevelsen. Det er derfor, at vi både har så mange besøgende, og derfor så mange gerne vil associeres med Skovtårnet.

Og hos Camp Adventure fortsætter stoltheden efter Lukas Grahams besøg.

- Vi er selvfølgelig rigtig glade for det og også lidt stolte og beæret. Det er jo et kæmpe navn, så det, synes vi, er rigtig spændende. Vi synes, det var sjovt, at de kom forbi, siger Kasper Larsen.

SE VIDEOEN: Kom en tur med op i toppen af tårnet på under to minutter. 

01:48

Foto: Martin Stilling - TV ØST

Luk video

Stort internationalt navn

Vi er selvfølgelig rigtige glade for det, og også lidt stolte og beæret

Kasper Larsen, forretningsudvikler hos Camp Adventure

Derudover kan Kasper Larsen også se en fordel ved at få besøg af Lukas Graham, da bandet er et stort internationalt navn.

- Med kommercielle briller kan vi også godt se, at videoen nok vil blive vist i hele verdenen. På de første fire timer, den har været online, er den blevet set 202.000 gange. Og det jo bare et spørgsmål om tid, så er den oppe i mange millioner visninger ligesom deres andre videoer, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billedet.

  Foto: Camp Adventure

Og Kasper Larsen mener også, at man på en måde kan sammenligne Skovtårnet med bandet. 

- Vi er jo en dansk attraktion, der har skabt genklang i hele verdenen og er blevet rigtig stor internationalt. Så vi kan genkende os selv lidt i Lukas Graham, for man kan sige, at de er et dansk band, som netop også har skabt sig et internationalt navn, siger Kasper Larsen. 

TV2 ØST har ikke kunne få en kommentar fra Lukas Graham, da bandet lige er taget på tour i Asien. Men Kasper Larsen fortæller, at forsangeren var godt tilfreds med lokationen.

- Han synes, det var et rigtig fedt sted at stå og optage musikvideoen, siger han.

På mandag kommer der en ny version, hvor Skovtårnet spiller en endnu større rolle. Du kan se en smagsprøve af den version i nyhederne på TV2 ØST i aften klokken 19.30.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App