Landskamp i Faxe: Det danske oldboyslandshold tørner sammen mod Faxe Ladeplads

Fredag aften var der landskamp på Faxe Ladeplads mellem det officielle, danske oldboyslandshold og Faxe Ladeplads Idrætsforenings fodboldhold.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I dag var der landskamp på Faxe Ladeplads Stadion.

For det officielle, danske oldboyslandshold i fodbold spillede opvisningskamp mod de lokale helte, Faxe Ladeplads Idrætsforenings fodboldhold.

Kampen løb af stablen klokken 18.30. Og én af oldsboys'ne er Anders Møller Christensen. Han nåede at spille seks A-landskampe - og nu topper karrieren altså på Faxe Ladeplads.  

- Det er rigtig sjovt. Det er rigtig stort at komme tilbage til rødderne og de gamle kammerater. Så det har jeg glædet mig meget til, siger Anders Møller Christensen.  

- Der er rigtig mange, der støtter op om det her. Så det er jeg glad og stolt af. 

Folk er glade

quote Det er rigtig stort at komme tilbage til rødderne og de gamle kammerater

Anders Møller Christensen, oldboy

Det er Anders Møller Christensens bror, Lars Møller Christensen, der er medarrangør af aftenens arrangement. Og han er godt tilfreds med aftenen.

- Det går sådan set fint nok. Ganske som forventet. En fin kamp, og folk er glade og de bliver ikke spillet sådan helt over ende, siger Lars Møller Christensen.

- Det er utrolig dejligt, at man kan få stablet en arrangement af sådan en kaliber på benene, og folk gider at bakke op om det. 

300 købt billet

Planlægningen til arrangementet begyndte for et halvt års tid siden. Og det er noget ganske særligt for den tidligere landsholdsspiller.

- Det er helt specielt. Det er rigtig sjovt at komme hjem her igen og få lov til at spille igen - og så sammen med nogle af de gutter, man har spillet sammen med og så også nogle af dem, man har spillet sammen med på landsholdet, siger Anders Møller Christensen. 

Efter kampen har næsten 300 tilskuere købt billet til fællesspisning efter kampen.

Og stillingen? Det endte 10-0 til de gamle landsholdsdrenge, lyder det fra Lars Møller Christensen.