Ja til Faxe-fest fra dronningen - nej fra Bush

Dronning Margrethe og Prins Henrik skal til fest på Rosendal Gods ved Faxe, mens USA's tidligere præsident George Buch har måttet melde afbud.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er prominente navne på listen over inviterede til Ditlev Knuth-Winterfeldts 70 års fødselsdagsfest på torsdag. Det skriver DAGBLADET.

Han er tidligere ejer af Rosendal Gods ved Faxe, og blandt de inviterede er blandt andre Dronning Margrethe, Prins Henrik og USA's tidligere præsident George Bush, som den forhenværende godsejer har læst sammen med på det amerikanske universitet Yale.

Sommerfugle i maven

Mens dronningen og gemalen har takket ja til at deltage i festen, må Ditlev Knuth-Winterfeldt undvære George Bush til fejringen, idet han har meldt afbud. Fødselaren glæder sig dog til den store dag alligevel.

- George Bush var også inviteret, men han kunne ikke komme. Det ville også være en alt for stor sikkerhedsopgave, og han har også alt for travlt.

- Som vi nærmer os torsdag, kan jeg da godt begynde at mærke sommerfuglene i maven. Jeg glæder mig meget, siger Ditlev Knuth-Winterfeldt til DAGBLADET.

I alt 270 mennesker dukker op til festen torsdag.