Indiskrete tyve snuppet

Det vakte lidt for meget opsigt, at 3 unge mandag aften kom kørende på knallert i Rønnede. De forsøgte at stikke af fra politiet, men 1 blev fanget og anholdt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er i det hele taget ikke verdens smarteste ide at køre 3 mand på en knallert, men det er slet ikke smart, når man har urent mel i posen. Det havde 3 unge, der i nat blev opdaget på knallerten.

Politiet var lidt over midnat på vej ud for at anholde en 15-årig, der havde kørt i bil fra København til Rønnede, da betjentene fik øje på den overbelagte knallert uden lys. Patruljen fulgte efter knallerten, der væltede med de unge på. 2 havde held til at stikke af, mens en 16-årig blev anholdt, fordi han kom i klemme med sit ben under knallerten og ikke kunne løbe væk.

Havde kniv på sig

Det viste sig, at de 3 havde begået indbrud i golfklubben i Rønnede, og politiet fandt både boltsaks og brækjern ved den væltede knallert. Efterfølgende kunne betjenten konstatere, at boldmaskinen ved golfbanen var brudt op. Med hunde fandt politiet nogle af tyvekosterne, der talte småting som poletter og mønter.

Den 16-årige havde i øvrigt en kniv og en joint på sig, så udover at blive sigtet for tyveri, kommer han formentligt også til at få en plet på straffeattesten, der hedder overtrædelse af våbenloven og overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Politiet opfordrer de 2 personer, der var med på knallerten, til at melde sig på nærmeste politistation eller ringe 114.