¨

Indbrudsbølge i Haslev

Foto: TV ØST

De seneste dage er Haslev blevet ramt af en række indbrud. Politiet arbejder ud fra en teori om, at det er de samme gerningsmænd der står bag.


Det var et nedslående syn, der mødte familien Rosquist, da de i går aftes kom hjem fra en fødselsdagsfest- Da vi kom hjem så var alt jo flået ud af skuffer af skabe. Alt var endevendt, og i alt vores tøj havde de været. Papirere og de hele lå bare og flød nede på gulvet, fortæller Jacob RosquistDagen der på sidder oplevelsen i kroppen hos alle i familien. I sær familiens to små drenge er mærkede af oplevelsen af at komme hjem til et hus, hvor alt var et kaos.-


Jeg rystede helt så min storebror måtte trøste mig, fortæller Andreas Rosquist, der havde fået sit værelse gennemrodet af tyvene.


Nu er der ryddet op og to bærbare computere var alt tyvene tog med sig. Men familien Rosquist er langt fra de eneste, der har haft udbudne gæster. Siden i søndags har i alt syv hjem i Haslev haft lignende indbrud.Netop fremgangsmåden ved de indbrudene får politiet til at tro, at det er de samme gerningsmænd, der står bag.- Flere af de steder, hvor der har været indbrud, der ham man knust ruder med ukendte genstande. Andre steder der har man brugt et stykke værktøj til afliste ruderne, og så krøbet ind efterfølgende, og det er det samme stykke værktøj, for det kan man måle på bredden af de anlægsmærker der er, forklarer vagtchef Søren Nielsen, fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Polit.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App