¨

Igen uheld på Sydmotorvejen - fem biler impliceret

Arkivfoto. Foto: TV2 ØST

Trafikanter må onsdag morgen leve med kø på Sydmotorvejen, hvor myldretidstrafikken er ramt af flere uheld.

Flere uheld skaber onsdag morgen store problemer for morgentrafikken mod Køge og Københavnsområdet.

Det opyser Vejdirektoratets trafikcenter til TV2 ØST.

Først skete der et uheld på strækningen tidligt onsdag morgen - senere kom et tilsyneladende mere alvorligt uheld til, oplyses det.

Ifølge politiet er fem biler involveret i det seneste uheld.

- Uheldet er sket næsten samme sted, kun 200 meter længere fremme. Vi kan endnu ikke sige meget om hvad der er sket, da vi stadig er på vej til stedet, siger Kenneth Molberg, vagthavende hos Vejdirektoratets trafikinformationstjeneste.

Øjenvidner fortæller, at der ved det seneste uheld tilsyneladende er sket store skader på i hvertfald en af bilerne. Der er desuden set ambulancer på vej til stedet.

Politiets vagtchef oplyser dog til TV2 ØST, at der kun er sket materiel skade ved uheldene, og at ingen er kommet noget tiol ved hændelserne.

Blev kortvarigt spærret

Det første uheld på stedet skete klokken 05.40. Her blev et dyr angiveligt ramt i trafikken. Det udløste flere kilometers kø.

Der var ryddet op på stedet og vejen genåbnet klokken 07.05 - men kun knap et kvarter senere skete det næste sammenstød. Meldingen var at fem biler er impliceret i uheldet. meldingen om den nye ulykke indløb klokken 7.18.

Artiklen er opdateret

Artiklen er opdateret flere gange med informationer om først vejåbningen, og dernæst den anden ulykke.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App