¨

Hunde og helikoptere ledte efter 22-årig beruset mand

Foto: TV ØST

En 22-årig fuld mand forsvandt natten til søndag fra en fest. Da pårørende var bekymrede, valgte politiet at tage hunde og helikoptere i brug for at finde ham.

Natten til søndag ledte politiet efter en 22-årig mand, som i stærkt beruset tilstand havde valgt at forlade en privatfest på Lergravsvej i den nordlige del af Faxe Kommune.

- Han havde fortalt, at han ville gå ned til mosen, og derfor blev folk urolige for ham, siger vagtchef Ehm Christensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

I første omgang forsøgte venner og familie selv at lede efter den 22-årige, men opgav. Politiet modtog derfor en anmeldelse omkring klokken 02.30, hvorefter en eftersøgning med to helikoptere og adskillige hunde blev sat i gang.

- På et tidspunkt havde de telefonisk kontakt til ham, men forbindelsen forsvandt, og derfor rettede de henvendelse til os, siger Ehm Christensen.

Den 22-årige mand blev fundet omkring klokken 8.20. Forinden havde han ringet til sin mor, som efterfølgende tog kontakt til politiet og fortalte den gode nyhed. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App