Haslev: 1.000 kanonslag og våben konfiskeret

Lokalpolitiet i Haslev fandt ved en ransagning torsdag mere end 1.000 kanonslag, narko og våben på en ejendom i Haslev. To unge mænd blev anholdt ved ransagningen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter flere anonyme tip om salg af narkotika og våben, slog politiet torsdag til på en ejendom i Haslev. Ved aktionen fandt politiet flere former for narkotika, våben og mere end 1000 kraftige kanonslag. Alt blev beslaglagt.

LÆS OGSÅ: Politiet vil fængsle mænd fra enorm fyrværkerifabrik

Lokalpolitiet i Haslev kan endnu ikke udtale sig om, hvorvidt sagen har relation til fyrværkerifabrikken i Tureby, som Københavns Politi afslørede torsdag aften. Her fandt politiet flere end 100.000 kraftige kanonslag og 10-12 tønder med kemikalier, der bruges til at fremstille fyrværkeri.

- Det er klart, at vi vil undersøge, om de to sager har et link til hinanden. Når man finder et kæmpe lager med fyrværkeri i samme område, så er det selvfølgelig noget, vi skal undersøge. Vi har bare ikke været i kontakt med Københavns Politi endnu, siger politikommissær Anton Havegård.

To unge danske mænd mellem 20-25 år blev anholdt ved aktionen, men begge er igen løsladt, da politiet ikke havde nok til at varetægtsfængsle dem.

- De vil begge modtage en straf, men vi kan ikke fremstille dem i grundlovsforhør, siger Anton Havegård.

Han kan ikke komme nærmere ind på, hvilken staf de to vil få.

De konfiskerede kanonslag vil nu blive destrueret. 

I sagen om fyrværkerilageret i Tureby er tre brødre anholdt. De blev fredag varetægtsfængslet i 24 dage.