¨

Håndboldstævne kræver mange frivillige

Foto: TV ØST

1.900 håndboldspillere fylder hallerne i Faxe i weekenden. Det kræver mange frivillige. Derfor har Sandra Boss været i oplæring hos den erfarne Else Jensen.

Lørdag var omkring 300 børn samlet i Faxehallerne for at spille håndbold. 

Det er 30. gang Team Faxe Håndbold afholder Haribo Cup, hvor 1.900 børn og unge deltager i alt i flere forskellige haller i Faxe.

Det store håndboldstævne kræver mange frivillige. Så ikke mindre end 100 hjælper frivilligt til med blandt andet at få bespist de mange sultne spillere. En af de erfarne er Else Jensen. Hun har været frivillig tovholder i 30 år og vil nu være med til sikre fremtidens frivillige. 

Vi skal have nogle frivillige ind, som har lyst til at være med i ligeså så mange timer, som vi andre har været. Og der er Sandra bare et super eksempel på det, siger Else Jensen med et smil. 

Derfor var 17-årige Sandra Boss med som føl for at få et indblik i Else Jensens mange arbejdsopgaver, når Else Jensen skal få dagens program til at spille. 

- Jeg kan godt lide sammenholdet og stemningen. Så jeg vil gerne hjælpe og være med til at føre Haribo Cup videre, så rigtig mange børn kan få lov til at opleve det, for det er helt specielt at være med her, siger Sandra Boss. 

Officielt har Sandra Boss været frivillig i håndboldklubben i tre år. Hun har i små omgange fået et større indblik i Elses Jensens frivillige arbejde. Samtidig har Sandra Boss lige så stille fået mere ansvar. Så lørdag aften får hun ansvaret for at styre bespisningen af de mange spillere til aftensmad, mens Else Jensen er væk. Men det skræmmer ikke Sandra Boss.

Hvis man selv vil se noget håndbold, så fortsætter Haribo Cup i Faxe søndag. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App