Groft røveri mod kvinde og 10-årig i Haslev

Mandag aften blev en 27-årig kvinde og en 10-årig dreng ofre for et groft røveri ved en Netto-butik i Haslev. Politiet efterlyser vidner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En kun 10-årig dreng og en 27-årig kvinde blev mandag klokken cirka 21.35 udsat for et groft røveri ved Netto på Stationspladsen i Haslev.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi havde de 2 været i Netto for at handle. De satte sig ind i kvindens bil, en sort Skoda Citigo, der holdt parkeret foran forretningen og blev her opsøgt af gerningsmanden.

Han åbnede bilens venstre bagdør, satte sig ind på bagsædet, mens han truede med en kniv og sagde, at der var tale om et røveri, og at kvinden skulle køre fra stedet.

Truet til at hæve 3 gange

Kvinden blev beordret til at køre til Møns Bank i Kongsted, videre til Nordea i Rønnede og senere til Sparekassen Sjælland i Næstved, hvor hun i alle 3 tilfælde blev truet til at hæve kontanter i pengeautomaterne, imens hendes 10-årige stedsøn af gerningsmanden blev tilbageholdt i bilen.

I alt blev hævet 8000 kroner i kontanter, der alle blev afleveret til gerningsmanden. Herefter bad gerningsmanden om at blive sat af ved Rådmandshaven i Næstved ved 22.40-tiden.

TV2 ØST har i dag talt med manden til kvinden og faren til drengen, der blev overfaldet. Han siger, at de begge 2 har det godt omstændighederne taget i betragtning, men at det måske ikke helt er gået op for dem, hvad de har været udsat for endnu.

Gerningsmanden beskrives som:

  • Mand
  • 30-35 år
  • Cirka 180 centimeter høj
  • Almindelig af bygning
  • Lys i huden
  • Han var iført sort jakke med hætte, mørke benklæder og mørke sko
  • Han medbragte en sort rygtaske

Efterlyser vidner

Politiet efterlyser vidner, der måtte have oplysninger i sagen, herunder personer der har opholdt sig ved Netto på Stationspladsen i Haslev i tidsrummet fra klokken 21.15 til klokken 21.45, og som kan have gjort iagttagelser af interesse for sagen.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, på telefon 114.