Gidselrøver stadig på fri fod

Efterlyser nu en anden mand i forbindelse med den grove røverisag fra Haslev, hvor kvinde og barn i januar blev kidnappet og holdt som gidsler i deres bil.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet går nu ud og efterlyser en ny mand i forbindelse med den grove røverisag fra Haslev, hvor en mor og hendes stedsøn tilbage i januar blev holdt som gidsler i deres bil.

For det er tilsyneladende den forkerte mand, som politiet få dage efter røveriet anholdte og sigtede i sagen og han er nu løsladt. Derfor er politiet på jagt efter gerningsmanden, som blev fanget på et overvågningskamera ved baren Cheers i Næstved klokken 22.47 den 6. januar.

- Vi er sådan set forholdsvis sikre på, at det er gerningsmanden, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland Falsters Politi. 

Under det grove røveri mod en 27-årig kvinde og hendes 10-årige stedsøn satte røveren sig ind i deres bil og tvang dem til at køre rundt til tre forskellige hæveautomater for at hæve penge til ham. Ved hvert stop sad den 10-årige dreng alene tilbage i bilen sammen med røveren. Røveriet varede over en time og gerningsmanden stod ud af bilen ved Dania i Næstved.

Skæve tænder og med dialekt

Kvinden og den 10-årige dreng beskriver røveren som mand, dansk, 30-35 år, lys hud med brune pletter i ansigtet, skæve tænder i overmunden. Hans dialekt var fra Køge-Næstved-Haslev området. Han var iført en sort dunjakke, jeans, sort hætte og sorte handsker. Han medbragte en lommekniv og en sort rygsæk.

- Vi håber, at nogen har set den her gerningsmand på Stationspladsen i Haslev. Han er jo næppe dukket op af den blå luft, men må have været i området og der håber vi, at nogen har set ham i tiden op til omkring 21.35, hvor røveriet starter, siger Søren Ravn-Nielsen.  

Selvom røverens jakke og hue på overvågningsbilledet synes hvid, er de ifølge politiet sorte.

Kan du genkende røveren på billedet?

Så kontakt politiet på 114.