Gerningsmænd skød mod de forkerte

Tre mænd ville hævne sig mod islandske slagsbrødre og skød med et oversavet jagtgevær i Haslev. Men de skød i stedet for mod en gruppe sagesløse polakker.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En gruppe polske håndværkere var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, da de sent fredag aften blev beskudt i Haslev. Det oplyser vagtchefen hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi lørdag formiddag efter en nærmere afhøring af polakkerne.

Balladen begyndte på Bykroen i Haslev, hvor en gruppe lokale kom i klammeri med nogle islændinge. De islandske mænd uddelte bøllebank til de lokale, hvor især en 25-årig mand fik mange tæsk.

Se indslaget fra TV2 ØST herunder:
[video:flv:090221_forkerthaevn.flv]

Senere samme aften troppede de tre mænd fra Haslev op ved i kollegium på Bråbyvej i Haslev for at hævne overfaldet. Mændene skød flere gange med en oversavet jagtgevær mod kollegiet i den tro, at islændingene var inde bag ruderne. Her stod i stedet for en gruppe uskyldige polske håndværkere.

- Gerningsmændene skød mod et værelse, hvor polakkerne befandt sig, fortæller vagtchefen.

Ingen blev dog ramt af skuddene. Politiet har anholdt de tre lokale mænd på 25, 26 og 30 år. De er blevet varetægtsfængslet i 12 dage - sigtet for drabsforsøg.