¨

Flugtbilist torpederede 32-årig under biljagt

Foto: TV ØST

En 32-årig kvinde fra Faxe Ladeplads blev torsdag eftermiddag påkørt af føreren af en stjålen bil, der forsøgte at køre fra politiet.

En 32-årig kvinde blev i går uforvarende blandt ind i en biljagt på Sydsjælland, da hun blev påkørt af en stjålen Audi, som blev forfulgt af en politibil.

Personbilen var blevet stjålet tidligere på dagen på Amager, og blev set af politiet ved Herfølge.

Politiet forsøgte at få bilen til at standse, men trods vintervejret satte bilen i stedet farten op, og forsøgte at køre fra politiet.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Torpederede kvinde

Personbilen kørte ad Vordingborgvej og passerede i høj fart Kallerødvej, Turebyvej og Køgevej.

I Dalby svingede den stjålne personbil til venstre ad Køgevej og igen til højre ad Lindhardsvej, hvor den 32-årige kvinde blev ramt.

Efter kollisionen fortsatte føreren sin kørsel, men kort efter standsede han bilen og han og en passager forsøgte at løbe fra stedet. De blev begge kort efter anholdt af politiet. Det drejer sig om en 24-årig mand fra Køge og en 24-årig mand fra Kastrup.

Glat føre dæmpede politiets fart

På grund af den høje fart og det glatte føre, måtte politiet flere gange følge efter bilen på afstand, men fik god hjælp fra flere borgere i området, der viste hvilken vej den var kørt og hjalp den 32-kvinde i den påkørte bil.

Den 32-årige kvinde blev kørt til Køge sygehus, men slap fra sammenstødet uden skader.

De to 24-årige er blevet løsladt efter endt afhøring.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App