¨

Flugtbilist påkørte 19-årig pige

Foto: TV ØST

En 19-årig pige blev mandag morgen påkørt af en bilist på Industrivej i Rønnede. Men føreren stak af uden af hjælpe. Nu efterlyser politiet bilisten.

Den 19-årige pige fik sig mandag morgen noget af en forskrækkelse da en lille mørk bil ramte hende, da hun kom cyklende, det skriver Sjællandske.dk

Den 19-årige pige har, udover forskrækkelsen, fået en del skrammer. Hun har blandt andet fået hjernerystelse og piskesmæld, efter en bilist ramte hende mandag morgen, da hun kom cyklende på Industrivej i Rønnede. Bilisten af den lille mørke bil ramte pigens styr bagfra, så hun væltede ind i kantstenen. Sammenstødet fik hende til at vælte ind i græsrabatten. Ved faldet besvimede den 19-årige cykellist.

Derfor efterlyser lokalpolitiet nu flugtbilisten.

- Det er utroligt, at man kan finde på at køre videre, når man har ramt en cyklist. Vi håber, at bilisten indser, at det er dumt gjort og melder sig selv, og vi leder efter vidner, der kan have set noget, siger Lars Jensen til Sjællandske.dk.

Hvis du har været i nærheden af industrivej i Rønnede mandag morgen omkring 8.30 til 8.50, så vil politiet gerne høre fra dig. De kan kontaktes på telefonnummer: 55 31 14 48

det skriver Sjællandske.sk

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App