Fire kvinder sigtet for at holde massageklinik åben

I alt fire kvinder er i denne uge blevet sigtet for at overtræde corona-restriktioner for at holde klinikker åbne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

To kvinder er blevet sigtet for at overtræde coronarestriktionerne, fordi de arbejdede på en massageklinik, der holdt åbent.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Klinikken har adresse i Faxe Kommune og blev opdaget ved en regelmæssig kontrol med prostitution.

Ude foran klinikken traf politiet en mand, som kunne informere om, at han havde fået massage af en kvinde. I klinikken traf politiet to udenlandske kvinder, som blev sigtet og nu risikerer en bøde på 10.000 kroner.

To andre massageklinikker var også åbne

Tidligere i denne uge sigtede politiet tilsvarende to kvinder i Sorø Kommune for at overtræde restriktionerne efter en anmeldelse om, at to massageklinikker her holdt åbent.

I stil med andre liberale erhverv skal massageklinikker holde lukket i denne tid med nedlukning. Vicepolitidirektør Peter Compen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fortæller, at politiet har ført kontrol med klinikker i hele kredsen, som tæller syv kommuner, og at de fire sigtelser er de første i denne omgang med nedlukning.

Han anser det ikke for at være et stort problem.

- Langt de fleste bordeller følger reglerne og holder lukket, men det er klart, at tre åbne bordeller er tre for mange. Derfor vil vi fortsætte vores fokus på kontrollen i den kommende tid, siger han til TV2 ØST.

Bøden på de 10.000 kroner gives til den person, politiet træffer på stedet i en åben massageklinik, mens der ikke er nogen konsekvenser for kunderne.