Feddet Strand Resort vinder flot turistpris: - Vi er meget stolte

Feddet Strand Resort har før modtaget stor ros fra både danske og udenlandske turister. Og nu kan campingpladsen føje en flot pris til samlingen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hvis du planlægger at holde ferie i Danmark, er det måske værd at overveje at slå vejen forbi Feddet Strand Resort. For nu kan campingpladsen tilføje endnu en flot pris til samlingen. 

Hjulpet på vej af publikums klapsalver modtog Feddet Strand Resort den 26. januar nemlig prisen som det bedste Bedste Turismeinitiativ. En pris, der blev uddelt af turismeorganisationen Sydkystdanmark. 

- Vi er meget stolte. Sikke et felt at være oppe imod. Grunden til, at vi tør at investere, er, at vi ligger i et utroligt skønt område, og vi skal nok blive ved, siger Ivan Reedtz-Thott, der ejer Feddet Strand Resort.

quote Vi er meget stolte. Sikke et felt at være oppe imod

Baron Ivan Reedtz-Thott, der ejer Feddet Strand Resort

Feddet Strand Resort har da heller ikke ligget på den lade side i 2021. Den populære campingplads har blandt andet investeret et tocifret millionbeløb i en udvidelse af pladsen med 5 luksuriøse ferielejligheder, 20 strandhytter med privat jacuzzi og en padeltennisbane. 

Derfor var der hellere ingen tvivl om, at det netop var Feddet Strand Resort, der skulle modtage den fine pris.

- Feddet Strand Resort viser, hvordan store ambitioner og investeringsvillighed er nødt til at gå hånd i hånd, og hvordan iværksætterånd kan få et helt område til at blomstre. Derfor er de vinder af SydkystDanmarks Bedste Turismeinitiativ 2021, fortæller Næstveds borgmester, Carsten Rasmussen, der er bestyrelsesformand i Destination SydkystDanmark og en del af juryen.

Feddet Strand Resort
Feddet Strand Resort

Det er ikke kun juryen i SydkystDanmark, der er vilde med campingpladsen på Feddet.

For andet år i træk er Feddet Strand Resort nemlig også blevet kåret til Danmarks bedste campingplads af de tyske turister. Feddet Strand Resort er placeret blandt nogle af Europas bedste og har en ambition om at ligge i toppen af verdens campingoplevelser. Derfor kan prisen også en motivation til at blive ved.

Slog stærkt felt

Feddet Strand Resort var ellers i konkurrence med et stærkt felt af andre deltagere. De vandt blandt andet over initiativer som Bed and Boats, Rødvig Ferieby og Holmegaard Værks Jim Lyngvild-udstilling. Derfor er glæden og stoltheden over prisen også stor.

- Tænk at skulle anvise Jim Lyngvild til andenpladsen, siger baron Ivan Reedtz-Thott.

SydkystDanmark står for at udvikle og fremme turisme på destinationen, der ligger i kommunerne Faxe, Næstved, Stevns og Vordingborg. 

For at komme i betragtning til prisen som bedste turismeinitiativ er det et krav, at man som virksomhed, organisation eller forening har sat initiativer i værk, der har skabt vækst og positiv omtale for destinationens turismeindustri.