Feddet Camping blandt Europas bedste

Feddet Camping har modtaget BestCamping fra den tyske ADAC Camping Guide. Det er den højeste udmærkelse, som en campingplads kan opnå i den anerkendte guide.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Feddet Camping er blandt de bedste campingpladser i Europa. Den tyske campingguide ADAC Gamping Guide – der er campingbranchens svar på den gastronomiske Michelin Guide – har netop offentliggjort, at Feddet Camping for fjerde år i træk modtager betegnelsen BestCamping. Det skriver camoingpladsen i en pressemeddelelse.

Anerkendelsen er i en særklasse, da kun fire campingpladser i Danmark har fået certificeringen. I Sverige har en campingplads opnået BestCamping, hvorimod ingen feriedestinationer i Norge har modtaget den højeste udmærkelse fra ADAC Camping Guide.

- Vi er utrolig stolte over, at vi igen i år modtager BestCamping fra ADAC Camping Guide. Det betyder, at vi er blandt de bedste destinationer i Europa. Helt grundlæggende handler vores filosofi om at yde et godt værtskab. Feddet Camping skal være indbydende og i top stand, folk skal føle sig velkommen og vi skal have aktiviteter til det traditionelle campingpublikum og dem som vil bo i en af vores luksuriøse campinghytter. Det er meget simpelt, men det kræver naturligvis sans for detaljen, siger Kasper Kristensten, lejrchef, og Ivan Reedtz-Thott, ejer af Feddet Camping, samstemmigt.

Kriterierne for at modtage udmærkelsen BestCamping omhandler:

• De generelle forhold på campingpladsen

• Bade- og toiletfaciliteter

• De specifikke pladsenheder, herunder pladsens størrelse

• Mulighederne for at købe ind og gå på cafe

• Aktivitetstilbud i flere aldersklasser

• Bademulighederne

Titlen BestCamping uddeles i fællesskab af det tyske ADAC (Europas største bilistforening) og hollandske ANWB, som årligt gennemgår 15.000 europæiske campingpladser. For at sikre den bedste vurdering ved ingen, hvornår foreningerne udsender deres kontrollører.

Om Feddet Camping

  • Feddet Camping - luksuscampingplads en times kørsel fra København med luksusfaciliteter, overdækket pool eller muligheden for at opleve naturen som venter lige uden for teltdugen. På Feddet har hele familien tid og rum til at nyde livet og hinanden.
  • Feddet Camping ligger på Feddet en helt enestående halvø på 600 hektar, som adskiller Faxe Bugt og Præstø Fjord. Feddet byder på naturoplevelser året rundt. Mest kendt er selvpluk af blåbær i juli og august.
  • Feddet Camping har fire stjerner og er klassificeret til BestCamping i 2013-2016. Pladsen er dermed blandt Europas bedste campingpladser ifølge ADAC og ANWB.
  • Feddet Camping har den Grønne Nøgle og er en af Danmarks mest miljøvenlige campingpladser.
feddet_camping_telte1.jpg
feddet_camping_udsigt_vintage.jpg
feddet_camping_leg_med_saebe.jpg
feddet_camping_pladsen_telte.jpg