¨

Få et overblik over rockerkonflikten her

Foto: TV ØST

Natten til mandag blev en 22-årig mand med rockerrelationer dræbt i Næstved. Herunder kan du se, hvad der har været af konflikter i miljøet den seneste tid.

9. december: 22-årig mand med relationer til Westside Nation bliver dræbt af skud på Morsøvej i Næstved

4. december: Politiet tillader adgang til Rockerborgen på Præstøvej i Næstved efter at have holdt den lukket i 6 uger siden 23. oktober

26. november: En 30-årig mand bliver stukket flere gange i maven med kniv på Gallemarksvej i Næstved – kort fra rockerborgen på Præstøvej. Politiet fortæller, at den 30-årige færdes i randen af bandemiljøet. Den 30-årige overlever knivstikket.

25. november: Her kommer det frem, at Devil’s Choice, som er supportgruppe for Hell’s Angels, atter slår sig ned i Ringsted. Denne gang i en gammel fabriksbygning på Thorsvej 13.

11. november: Den tidligere Bandidos-rockerborg på Finlandsgade i Haslev bliver ramt af en voldsom brand.

24. oktober: TV2 offentliggør et brev fra tidligere Bandidosmedlemmer, der kritiserer ledelsen i Danmark for korruption. Afsenderne er medlemmer af Westside Nation, som er en udbrydergruppe af Bandidos.

23. oktober: Politiet lukker rockerborgen på Præstøvej i Næstved på grund af den aktuelle konflikt mellem Bandidos og Westside Nation og en frygt for, at klubhuset på Præstøvej kan blive angrebet.

28. juni: Ekstra Bladet skriver på sin hjemmeside, at hele Bandidos-afdelingen i Næstved – Westside afdelingen - smider rygmærkerne i protest over den øverste ledelse. Ifølge avisen sker det i sympati med præsident Arash Hamedani, der er i konflikt med den overordnede Bandidos-ledelse i Danmark.

5. maj: 20 rockere bliver anholdt i Maribo. Politiet finder 30 slagvåben i en af rockernes biler og mener, at gruppen er på vej ud til at opgør.

28. april: Politiet har nu vished om, at Østergade 4 i Holbæk er nyt tilholdssted for Bandidos.

31. januar: Der affyres flere skud mod rockerborgen på Boulevarden 3 i Vordingborg. Ingen kommer til skade., men politiet behandler sagen som forsøg på manddrab.

Rockerkonflikten på Sjælland on Dipity.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App