En række skud affyret mod rockerborg

Der er blevet skudt med skarpt mod rockerklubben Gremiums tilholdssted i Haslev. Det fortæller Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politi.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En rockerklubs tilholdssted i Haslev på Midtsjælland har været mål for flere skud.

I følge poltiet er skyderiet fundet sted natten mellem mandag og tirsdag, og politiet ser med stor alvor på sagen.

- Vi kan sige med stor sikkerhed, at der er tale om et banderelateret skyderi, siger politiinspektør Kim Kliver til TV Øst.

Uklart om det er for at dræbe

Han siger, at der er affyret "en række skud" mod gruppen Gremiums klubhus.

- Vi er i gang med at en grundig gerningsstedsundersøgelse, og så er vi ved at afhøre en række personer i og omkring stedet, siger politiinspektøren..

Umiddelbart kan politiinspektøren ikke sige, om gerningsmændene har villet dræbe en eller flere personer i klubhuset - eller om der "blot" har været tale om skræmmeskud.

- Der ligger en efterforkningsopgave forude, for i udgangspunktet er det sådan, at skudepisoderne, som er utryghedsskabende, dem vil vi gerne have opklaret, og vi vil også gerne sikre os, at vi ikke står i lignende situationer i den nærmeste fremtid, siger Kim Kliver.

Gremium er en klub med tyske rødder. Den etablerede sig i Danmark sidste år, og det betyder, at der nu i Danmark er fire rockerklubber - Hells Angels, Bandidos, Satudarah og Gremium.

Tilsyneladende er ingen kommet til skade ved angrebet.