Efterlysning: 22-årig fundet i blodpøl

En 22-årig var i livsfare efter et voldsomt overfald i fredags. Politiet i Sydsjælland- og Lolland Falster efterlyser nu vidner til den voldsomme episode.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 22-årige mand blev fundet liggende bevidstløs i en pøl af blod af en tilfældigt forbipasserende fundet fredag den 13. marts klokken cirka 18. Manden lå på parkeringspladsen ud for Grønningen 62 i Fakse. (Se kort nederst i artiklen.)

Manden blev overført til Rigshospitalets Traumecenter, hvor der ved CT-scanning af ham blev konstateret, at han havde fået åbent kraniebrud, og har været i livsfare. Skallen har været helt åben, og manden har i dag et sår der strækker sig fra pandebrasken til nakken. Hvis han var fundet fem minutter senere havde han været død. Han er fortsat er indlagt, men nu stabiliseret og udenfor livsfare.

TV2 ØST har interviewet Vicepolitiinspektør, Søren Ravn, om sagen. Se video herunder:
[video:flv:090319_ravn.flv]

Den 22-årige har ingen erindring om at have set personer i området. Han kan kun huske at han er blevet ramt af noget meget hårdt, hvorefter det hele sortnede. Manden kan derefter kun huske at han vågner op i ambulancen.

Politiet går ud fra, at manden har været udsat for en eller anden form for vold med et stumpt instrument, og går ud fra at volden har været så grov, at de vil sigte gerningsmanden for drabsforsøg.

Politiet efterlyser derfor vidner, der i fredags, i tiden op til kl. 1800 på p-pladsen ud for Grønningen i Fakse, har set noget mistænkeligt der kan have noget med det brutale overfald at gøre.

Henvendelse i sagen til tlf. 114 – eller på ssj@politi.dk

Den 22-årige blev fundet i dette område i Fakse: