¨

DF bragte annonce med hagekors

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 2

Dansk Folkeparti bragte i weekenden en annonce i Lørdagsavisen Køge, hvor de gjorde opmærksom på et møde med Morten Messerschmidt i Faxe. Men det var en lille forandring i partiets logo, som har stjålet opmærksomheden.

Ved første øjekast ligner det en helt almindelig annonce for et politisk parti. Men kigger man nærmere på det logo, som Dansk Folkepartis lokalforening brugte i deres annonce i weekenden, så opdager man et lille hagekors.

Normalt består DFs logo ellers af to danske flag, der smyger sig ned langs begge sider af logoet. Men de var altså erstattet af nazi-symbolet. Det skriver Lørdagsavisen Køge på deres hjemmeside Koegenews.dk.

I annoncen ønsker lokalafdelingen god jul og godt nytår, og inviterer til et debatmøde med Morten Messerschmidt, der er medlem af europaparlamentet for Dansk Folkeparti.

Lokalafdelingens formand Anne Nielsen bekræfter, at det er hende, der har sat annoncen i avisen. Men hun forklarer, at det aldrig var meningen, at bruge det forkerte logo.

- Det er en dybt beklagelig fejl som jeg undskylder. Fejl kan ske. Også fejl der ikke må ske. Hvis jeg kunne gøre det om ville jeg gøre det. Jeg har ikke været opmærksom på der kunne drages forkerte sammenligninger. Jeg er virkelig ked af det, siger hun til Koegenews.dk.

Hun forklarer, at fejlen er sket ved, at hun har søgt på google efter et DF-logo da hun skulle lave annoncen. Og hun har altså ikke opdaget, at det var det forkerte logo, som hun fik fat i.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App