Cykel sat til salg for 450.000 kroner

Bilfirmaet SLCC i Haslev, der normalt sælger luksusbiler, har netop sat en helt særlig cykel til salg til den nette sum af 450.000 kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

450.000 kroner. Så er en helt speciel, guldbelagt cykel din.

Det er bilfirmaet SLCC i Haslev, der sælger cyklen, som egentligt fulgte med i en bilhandel.

- Jeg har været cykelrytter og cykelgal hele mit liv, og så er det jo altid sjovt med specielle cykler, så derfor sagde jeg ja til den. Det er svært at prissætte den, men hvis jeg ikke får den solgt, er det et sjovt minde at have, siger Klaus Larsen fra SLCC.

Han har  undersøgt tingene, og selv om der i sin tid blev lavet 10 af de håndbyggede cykler fra firmaet Aurumania, er han ikke stødt på andre, der stadig befinder sig i her i landet.

Han kan se, at de oprindeligt blev sat til salg for 100.000 dollars, og derfor er han landet på prisen på de 450.000 kroner.

Cyklen er belagt med 24 karat guld og 600 Swarovski krystaller, der gør, at den vejer lidt mere end en almindelig banecykel.

- Den er måske lidt tungere, men man kan sagtens cykle på den. Jeg ved ikke, om jeg ville gøre det, når nu den er så speciel, men man kan godt, siger Klaus Larsen, der indtil videre kun har fået en enkelt henvendelse på den, som dog ikke endte med et salg.

Med til cyklen hører en kuffert med fór, som cykel kan lægges ned i uden at skulle skilles ad.