Bøderegn ved børnedyrskue

Politiet holdt et vågent øje med trafikken til og fra dyrskuet Børn og Dyr, der i weekenden blev afviklet på Bregentved Gods.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nogle af de 11.000 gæster, der i weekenden besøgte børnedyrskuet Børn og Dyr på Bregentved Gods ved Haslev, kan se frem til at få en mærkbar ekstraregning.

På vejene omkring børnedyrskuet var politiet nemlig ude med målervognen, og mere end 400 fartbøder ligger nu klar til at blive sendt med posten.

Helt præcist tog politiet billeder af 418 ud af 1.717 biler ved 3 kontroller i løbet af weekenden, der også inkluderer fredag – dagen før skuet officielt åbnede.

Største hastighed blev målt fredag, hvor en bil kørte 96 kilometer i timen, hvor højeste tilladte hastighed er 50.

Skulle kun have kørt radiobiler

Alt i alt blev der uddelt 80 klip i kørekortet, og 5 bilister kan se frem til at skulle op til en kontrollerende køreprøve og samtidig sige goddag til en betinget frakendelse af kørekortet.

At nogle af bilisterne måske i virkeligheden skulle have holdt sig til børnedyrskuets radiobiler understreges samtidig af en manuel trafikkontrol på stedet.

Her blev en række biler standset for at køre uden sikkerhedsseler og for at tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen.