¨

Anlægsgartnerfirma opkøber sjællandsk brolægger

Foto: TV ØST

Efter at have arbejdet sammen i mange år kommer Brolægger Kompagniet A/S i Faxe og anlægsgartnervirksomheden Malmos A/S nu i samme familie.

Brolægger Kompagniet A/S i Faxe og anlægsgartnervirksomheden Malmos A/S indgår nu i samme familie. I onsdags blev de sidste dokumenter underskrevet, og dermed er det officielt, at Brolægger Kompagniet nu udgør et søsterselskab til Malmos A/S, der ejes af SP Holding Ubby Aps, skriver Licitationen - Byggeriets Dagblad.

- Vi har købt størstedelen af Brolægger Kompagniet, som kører videre i eget navn og med egen organisation, siger Morten Dohrmann Hansen, der er administrerende direktør i Malmos A/S til Licitationen - Byggeriets Dagblad og fremhæver, at beslutningen om opkøbet har baggrund i et mangeårigt samarbejde med Brolægger Kompagniet og et ønske om at ruste anlægsgartnervirksomheden på brolægningsområdet.

Et kæmpe rygstød

Processen har kørt i et halvt års tid, oplyser Morten Dohrmann Hansen og understreger, at samarbejdet nu for alvor skal udvikles til gavn for begge virksomheder. Et styrket samarbejde, som Brolægger Kompagniet også ser frem til.

- Nu får vi et kæmpe rygstød, siger Hans Windfeld Petersen, der var med til at grundlægge Brolægger Kompagniet tilbage i 1991.

90 medarbejdere tilsammen

Han oplyser, at Malmos var dem, der tog initiativet til opkøbet, og nu har overtaget 70 procent af Brolægger Kompagniet.

Malmos A/S har afdelinger i Ubby på Vestsjælland og i Roskilde. Virksomheden beskæftiger omkring 70 medarbejdere og har en årsomsætning på godt 150 millioner kroner. Brolægger Kompagniet A/S holder til i Faxe og beskæftiger cirka 20 medarbejdere.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App