Ældre ægtepar udsat for hjemmerøveri

Fredag aften blev Leif og Birthe Jensen fra Haslev udsat for et hjemmerøveri. Røverne slap af sted med omkring 15.000 kroner. Politiet efterforsker sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Klokken 21.56 ringede tre unge maskerede mænd på ægteparrets dør på Sofiendalsvej. Leif Jensen åbnede døren og de tre røvere skubbede ham ind i stuen. På vejen tog de en køkkenkniv, som de truede ham med. Leif Jensen udleverede kontanter til de tre røvere. Men beløbet synes ikke nok for dem. Så en af røverne tog et luftgevær ned fra væggen og slog efter Leif Jensens hoved. Geværet ramte ham på hånden. I mens kunne Birthe Jensen se chokeret til fra sofaen.

- Det er da modbyeligt, at der pludselig kommer tre ind på den måde. Du tør jo ikke at gøre modstand. Man sidder jo bare der og kigger på. For du kan jo ikke gøre noget, så kan det jo gå ud over én selv, siger Birthe Jensen.

Det lykkedes hjemmerøverne at slippe af sted med omkring 15.000 kroner. Røverne beskrives som unge. De talte dansk måske med en engelsk accent. Ægteparret mener, at den engelske tale kunne være for at narre fjenden, og at de måske kommer fra lokalområdet. Røverne var iklædt sort tøj og havde hætter over hovedet. De bar såkaldt ”hip-hop tøj” – altså hættetrøjer og hængerøvsbukser.

Politiet er i gang med at undersøge sagen og kender endnu ikke til sagens motiv. Politiet vil derfor gerne have henvendelser fra folk, som har set noget i området i tiden omkring røveriet.