82-årig kvinde bagbundet af maskerede røvere ved hjemmerøveri

To hjemmerøvere brød natten til onsdag ind hos en 82-årig kvinde og bagbandt hende, hvorefter de stjal smykker og stak af. Politiet efterlyser vidner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 82-årig kvinde blev natten til onsdag udsat for hjemmerøveri, da to gerningsmænd brød ind på hendes adresse på Lindevej i Rønnede.

- Vi betragter det som værende meget groft, det her. Det synes vi, som udgangspunkt altid sådan nogle hændelser er, siger vicepolitiinspektør ved Sydsjælland og Lolland Falsters Politi, Søren Ravn-Nielsen til TV ØST.

quote Det tyder på, at hun har ligget bagbundet hele natten

Søren Ravn-Nielsen, politiinspektør, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Den ældre kvinde blev bagbundet af de to røvere, hvorefter de stjal hendes smykker.

- Det tyder på, at hun har ligget bagbundet hele natten, siger Søren Ravn-Nielsen og fortsætter:

- Kvinden har det efter omstændighederne godt. Hun er ikke kommet alvorligt til skade, men er under behandling. 

Hun er dog naturligvis meget chokeret, oplyser Søren Ravn-Nielsen videre. Kvinden er på nuværende tidspunkt på hospitalet for at blive tilset.

Pårørende fandt hende

Politiet blev alameret om røveriet klokken 11.10, efter en pårørende havde fundet den 82-årige dame i hjemmet. Den pårørende kontaktede straks politiet, som nu er ved at undersøge boligen for eventuelle spor.

Gerningsmændene forsvandt fra stedet efter at have taget smykkerne. Desværre er der ikke indtil videre nogle, der har set flugtruten eller køretøjer.

Chokerede naboer

Naboerne i området er chokerede over røveriet.

De fortæller til TV ØSTs reporter, at der er sket flere indbrud i området, men ikke et der er så voldsomt som dette. 

Politi efterlyser vidner

De to hjemmerøvere havde tildækkede ansigter og var begge iført mørkt tøj. Men ellers er der ikke på nuværende tidspunkt nærmere signalementer at gå efter. 

Politiet efterlyser derfor vidner, der natten til onsdag har været i området omkring Lindevej, og som har bemærket mistænkelige køretøjer eller personer.

Vidner bedes rette henvendelse på telefon 1-1-4.