¨

30-årig sigtet for røveri mod sparekasse

Foto: TV ØST

I januar blev Kongsted Sparekasse udsat for væbnet røveri. Sydsjællands og Lolland Falsters Politi oplyser nu, at de har sigtet en 30-årig mand i sagen.

Godt ti måneder efter røveriet mod Kongsted Sparekasse på Dyssevej i Rønnede, har politiet anholdt en formodet gerningsmand. Sydsjællands og Lolland Falsters Politi har sigtet en 30-årig mand for røveriet, som blev begået den 20. januar i år.

Den 30-årige, der nu er sigtet, blev anholdt af politiet i juni 2012, og har siden været varetægtsfængslet i en anden sag.

Holdt op med pistol
Ved røveriet blev en medarbejder holdt op med en pistol, da denne indfandt sig ved sparekassen den 20. januar 2012 klokken ca. 8.50. Herefter truede fire gerningsmænd sig adgang til sparekassen sammen med medarbejderen. Flere andre medarbejdere blev bagbundet, og gerningsmændene skaffede sig adgang til boksanlægget og til ca. 90 kundebokse.

Udbyttet ved røveriet blev et større kontantbeløb, smykker og andre effekter fra de ca. 90 kundebokse.

Gerningsmænd mangler fortsat
Gerningsmændene forlod sparekassen i en sort VW Passat, der senere blev fundet afbrændt i Hornbæk. Køretøjet var forud for røveriet stjålet i København.

Politiet mangler fortsat en del efterforskning i sagen med henblik på at identificere de øvrige gerningsmænd.

00:30 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App