26-årig bragede ind i politibil under biljagt

Under en flugt fra politiet torsdag eftermiddag bragede en 26-årig ind i en politibil i Rønnede. Han fortsatte, men mistede siden herredømmet over bilen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En politipatrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi ville torsdag klokken 15.20 standse en VW Golf, der kom kørende på Vordingborgvej ved Herfølge, fordi den ikke havde nummerplade på.

Føreren af Golfen var ikke indstillet på at standse, men satte farten op og fortsatte sydpå. I Rønnede kørte han over for rødt og fortsatte ad mindre veje med høj hastighed til krydset Svennerupvej/Vordingborgvej, hvor flere andre politibiler spærrede krydset.

Mistede herredømmet

Føreren af Golfen kørte ind i den ene politibil og fortsatte nordpå, men i krydset ved Grunderupvej mistede han herredømmet over bilen, som så endelig blev standset.

Føreren var en 26-årig mand fra Rønnede, og han blev anholdt klokken 15.50 og sigtet for en lang række færdselsforseelser, bland andet for at køre over for rødt, for at forvolde fare for andre trafikanter og for at have overtrådt hastighedsbegrænsningerne.

Den 26-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 18.32.