18-årig mand fængslet efter væbnet røveri i Netto: Tvang personale ud i baglokalet

En 18-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han er sigtet for at have deltaget i et væbnet røveri mod Netto i Faxe.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Da Netto i Faxe to dage før juleaften sidste år skulle til at åbne, tvang to mænd sig adgang til butikken. Den ene var væbnet med en pistol og den anden med en kniv. Med dem ved hånden tvang de personalet ud i baglokalet.

De to mænd stak af fra gerningsstedet med tyvekoster til en værdi svarende til tusind kroner.

Politiet efterlyste røverne og snuppede senere en 35-årig mand fra Vanløse nær København, som blev varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Næstved for røveriet i Faxe og et andet i Fakse Ladeplads få dage forinden.

Torsdag var en 18-årig mand, der sigtet for at deltage i røveriet Faxe, så for retten i Næstved. Grundlovsforhøret foregik for lukkede døre.

Men Christina Gregersen, anklagefuldmægtig ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser til TV ØST, at den 18-årige er blevet varetægtsfængslet frem til den 5. april. 

Efterforsker stadig sagen

- Jeg er tilfreds med varetægtsfængslingen, da vi har en begrundet mistanke om, at han er medgerningsmand, siger Christina Gregersen til TV ØST.

Hun oplyser, at politiet stadig efterforsker sagen.

Ifølge Sjællandske erkendte den 35-årige ved grundlovsforhøret at have været i besiddelse af en revolver. Udbyttet fra de to røverier var cirka 50.000 kroner samt sprut og cigaretter.