11-årige Marie er med i Masterchef

11-årige Marie Krøll fra Terslev deltager i Masterchef Junior på TV3, hvor hun viser sit talent i et køkken.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Marie Krøll fra Terslev er med sine egne ord ’god med en dejskraber’. Selvom hun kun er 11 år, føler hun sig godt tilpas i et køkken. Hun elsker at bage, lave fisk og mad fra det asiatiske køkken. Derfor deltager hun i Masterchef Junior, hvor 14 junior-kokke dyster mod hinanden i at imponere dommerne Thomas Castberg og Jakob Mielcke, det skriver Faxenyt.dk.

Programmet bliver sendt mandag til torsdag klokken 19 på TV3 i to uger. I aften er først gang, Marie Krøll vil vise sine madlavningstalenter frem. Det sidste afsnit bliver sendt torsdag den 19. november.

- Masterchef har altid været Maries favoritprogram, så hun var selvfølgelig nødt til at prøve at melde sig. Hendes mad-interesse startede med kager, da hun var 7-8 år, og i dag spørger venner og familie tit Marie, om hun vil hjælpe dem med at kreere en kage, hvis de skal holde et større arrangement. Derhjemme er hun på madholdet stort set hver dag, fortæller Maries mor Lene til Faxenyt.dk

Marie vil møde 13 andre talenter i programmet. Den yngste er 10 år gammel. Men trods deltagernes unge alder, stiller de to dommere høje krav til kokkene. De skal vise kreativitet, talent og hårdt arbejde for at nå finalen. De vil både blive testet i at lave desserter og mad til mange, når de rykker ind hos Cirkus Dannebrog. Deltagerne skal arbejde sammen to og to, og i hvert afsnit risikerer de at måtte forlade konkurrencen. Tre deltagere vil kvalificere sig til finalen, hvor der foran familie og venner vil blive udråbt en vinder.