¨

Landsfinale: Kan Idestrup blive Danmarks mest Fantastiske Fællesskab?

Idestrup og Omegns Lokalråd blev årets Fantastiske Fællesskab hos TV ØST og vandt 50.000 kroner. Nu er de videre til landsfinalen. Foto: TV ØST

Slutspurten i Fantastiske Fællesskaber 2018 er sat ind. Du kan stemme på de otte finalister i landsfinalen - blandt andre Idestrup og Omegns Lokalråd.

Mere end 1000 foreninger og fællesskaber over hele landet havde meldt sig i konkurrencen om at blive Danmarks Fantastiske Fællesskab 2018.

Nu er bare otte tilbage - en fra hver af de otte TV2 Regioner, som afholder konkurrencen.

Seerne hos TV ØST kårede Idestrup og Omegns Lokalråd som regionens mest fantastiske fællesskab ved et stort finaleshow den 28. september med en vindercheck på 50.000 kr.

Nu er de gået videre til landsfinalen, der afholdes den 3. november i Helsingør, og her har de muligheden for at vinde yderligere 100.000 kroner.

Sådan stemmer du

Du stemmer via sms.

Du kan se portrætterne af alle de otte finalister, hvilket nummer du skal sms'e til, og hvad du skal skrive i sms’en for at stemme her.

- Det er helt vildt. Det er så fantastisk, sagde den glade formand for Idestrup og Omegns Lokalråd, Louise Sparre Flørning, da de vandt den regionale finale.

Og nu er den lille by på Falster så ved at gøre sig klar til landsfinalen, hvor en større delegation fra byen tager med for at heppe.

Konkurrencen Fantastiske Fællesskaber arrangeres af TV 2 Regionerne, Tuborgfondet og Lokale- og Anlægsfonden. Og du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde.

Se alle finalisterne og hvordan du stemmer på tveast.dk/ff.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App