Politiet efterforsker forgiftning af familie grundigt

Politiet undersøger flere steder i forbindelse med forgiftningen for at klarlægge årsagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Knapt et døgn efter en hel familie i Haslev blev akut indlagt med forgiftningssymptomer, arbejder Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi stadig på at klarlægge årsagen til forgiftningen.

Det fortæller efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen til TV ØST.

- Vi skal prøve at finde ud af, hvad der er baggrund for den her ulykkelige hændelse, og her er vi nødt til at lave grundige undersøgelser - ikke fordi vi har mistanke om noget kriminelt, men alene for at klarlægge hvad det er, der er sket. Om det er noget, man har spist eller om der er en anden forklaring på det, lyder det fra Søren Ravn-Nielsen.

To børn afgik ved døden torsdag aften på grund af forgiftningen. Familien er fortsat indlagt på Rigshospitalet, og politiet har ikke fredag formiddag nyt omkring deres tilstand. 

Undersøger kolonihave

Familiens lejlighed på Søndergade i Haslev er fortsat afspærret i forbindelse med politiets efterforskning.

Desuden undersøger politiet også en kolonihave i forbindelse med sagen. Ifølge TV ØST’s oplysninger drejer det sig om en kolonihave på Bækvej i Haslev.

- Kolonihaven indgår også i de undersøgelser, vi er i gang med. Der er en række undersøgelser og afhøringer i gang, men nærmere kan jeg ikke komme ind på det, siger Søren Ravn Nielsen til TV ØST.

Han forventer, at der går nogle timer, før der er nyt om familien.