Serie
En god start

En god start - bevægelse og travetur



Ægge”tærte” med rødløg, broccoli og bacon

Dejlig nem frokost anretning.

4 personer

2 rødløg
250 gr broccoli
150-200 gr bacon i tern
5 æg
1 dl mælk
50 gr revet emmentaler (+ lidt ekstra til topping)
200 gr hytteost
Lidt frisk timian
Friskkværnet peber

Sådan gør du:
Løgene pilles og skæres i både.
Broccoli deles i mindre buketter, stokken skæres i tern.
Damp løg og broccoli i en smule vand ca. 5 minutter, afdryppes i et dørslag.
Svits bacon sprødt på en pande, lad det ligge og suge på køkkenrulle.
Æg, mælk, ost, hytteost og krydderier piskes sammen.
Smør en tærtefadet
Fordel løg og broccoli i tærtefadet.
Drys bacon over.
Hæld ægge/oste-blandingen over.
Drys lidt reven emmentaler på toppen også.
Bages midt i ovnen ved 180 grader varmluft i 35-40 minutter

Opskriften er fra ZBC i Vordingborg
22/5/2017

Så er det tid til morgengymnastik og nemme retter du selv kan lave derhjemme. Katja Kafling guider os til at komme godt i gang i En god start. Programmerne er produceret i 2017.