En god start - bevægelse og modeljernbaner
Rugbrødschips med rygeostecreme
”Vores rugbrød bliver tørt og trist. Hvorfor ikke forvandle det til en sund snack efter træning? I dette program laver vi rugbrødschips – lige til at dyppe i en lækker rygeostecreme. Masser af fuldkorn, smag og proteiner.”
Rugbrødschips
Ca. 150 g ’gammelt’ rugbrød
2 spsk god olie
Havsalt
Rygeostecreme
Rygeost
Piskefløde
Nogle radiser
Lidt purløg
Rugbrød skæres i tynde skiver, olie dryppes eller pensles på og salt drysses over. Bages i ovnen ved ca. 170 grader i 10-15 minutter. De må endelig ikke blive brankede.
Rygeost røres blød med lidt fløde og smages til med salt og peber. Kommes i en skål og kom fintsnittet purløg og radiser i tynde skiver på.
Opskriften er fra ZBC i Ringsted
2/5/2017