Serie
En god start

En god start - bevægelse og modeljernbaner



Rugbrødschips med rygeostecreme

”Vores rugbrød bliver tørt og trist. Hvorfor ikke forvandle det til en sund snack efter træning? I dette program laver vi rugbrødschips – lige til at dyppe i en lækker rygeostecreme. Masser af fuldkorn, smag og proteiner.”

Rugbrødschips

Ca. 150 g ’gammelt’ rugbrød
2 spsk god olie
Havsalt

Rygeostecreme

Rygeost
Piskefløde
Nogle radiser
Lidt purløg

Rugbrød skæres i tynde skiver, olie dryppes eller pensles på og salt drysses over. Bages i ovnen ved ca. 170 grader i 10-15 minutter. De må endelig ikke blive brankede.

Rygeost røres blød med lidt fløde og smages til med salt og peber. Kommes i en skål og kom fintsnittet purløg og radiser i tynde skiver på.

Opskriften er fra ZBC i Ringsted
2/5/2017

Så er det tid til morgengymnastik og nemme retter du selv kan lave derhjemme. Katja Kafling guider os til at komme godt i gang i En god start. Programmerne er produceret i 2017.