Serie
En god start

En god start - bevægelse og "kun for mænd"



Omelet:

Ingredienser:
2 stk. æg pr. person/ pr. omelet.
2 skiver ost.
2 skiver skinke.
Evt. lidt krydderurt, fx purløg eller persille.
Lidt smør til stegning.

Fremgangsmetode:
Slå de to æg ud i en skål og pisk dem godt sammen.
Smelt smørret ved lav varme på panden og hæld æggene ud på panden.
Når æggene har ligget et øjeblik, ligges skinke og ost på den ene halvdel af æggene. Når osten er ved at smelte og æggene er ved at sætte sig (det må gerne være lidt flydende) vendes den halvdel af omeletten der ikke ligger noget på, over den anden halvdel, så den lukkes sammen. Lad den ligge et øjeblik så ægget bliver færdigt inde i omeletten og servér den straks.
Hak evt. lidt af skinken og osten og kom oven på omeletten, så kan man se hvad der er inde i den.
Spises omelet til morgenmad foreslår jeg et par skiver ristet brød til, gerne rugbrød. Er det til frokost, er det rigtigt dejligt at spise en god fyldig salat til.

Opskriften er fra ZBC i Vordingborg
4/4/2017

Så er det tid til morgengymnastik og nemme retter du selv kan lave derhjemme. Katja Kafling guider os til at komme godt i gang i En god start. Programmerne er produceret i 2017.