Serie
En god start

En god start - bevægelse og krolf



Kartoffelsuppe

1 kg kartofler
3 porrer - det hvide
1 laurbærblad og 1 spsk knust hvid peber i gazepose
2½ dl lys boullion
150 gram smør - til dampning
2½ dl fløde
100 gram smør

Garniture

Friturestegte poretoppe og sprødstegt bacon

Arbejdsbordet gøres klar
Vej og klargør alle ingredienserne
Snit porrer og kartofler fint og damp disse i ti minutter i smør
Tilsæt bouillion og krydderpose - peber og laurbærblade i gazeposen koges ud i boullionen. Posen tages op efter den ønskede smag.
Suppen blendes og koges blank under afskumning
Suppen legeres med fløden og monteres med koldt smør, smages til med salt og stødt hvidt peber

Opskriften er fra ZBC i Ringsted
25/4/2017

Så er det tid til morgengymnastik og nemme retter du selv kan lave derhjemme. Katja Kafling guider os til at komme godt i gang i En god start. Programmerne er produceret i 2017.