Serie
En god start

En god start - bevægelse og besøgsvenner



Æggemuffins med bacon og champignon

Dejlig nem frokost anretning.
4 personer
10 æg
½ dl mælk
½ rødløg
1 tomat
150 gr champignon
2 store håndfulde spinat
½ bundt purløg
150 gr bacon
1 tsk salt
12 silikone muffinsforme
Frisk basilikum

Sådan gør du:
Steg bacontern på en pande til det er sprødt.
Rist dernæst de hakkede champignons i fedtet fra baconen, evt. tilsæt lidt smør.
Pisk æg i en skål og tilsæt salt.
Hak løg, tomat og purløg fint.
Vask frisk spinat og tilsæt alle grøntsagerne (undtagen purløg), bacon og mælk til skålen med æg. Fyld æggemassen i muffinsforme, og drys med purløg på toppen.
Bag æggene i ovnen ved 200 grader i ca. 12-15min. Lad dem gerne stå og "falde sammen" i ca. 10 min. inden de serveres. Pynt med frisk basilikum
Serveres evt. med sæsonens friske salat.

Opskriften er fra ZBC i Voringborg,
24/5/2017

Så er det tid til morgengymnastik og nemme retter du selv kan lave derhjemme. Katja Kafling guider os til at komme godt i gang i En god start. Programmerne er produceret i 2017.