Nyord sennepsmølle

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Nyord

Opskrifter - Romsennep fra Nyord

Sennep-æblesild1 æble til mos1 æble i tern1 løg i tern1½ dl creme fraiche 18%2 teskefulde sennepspulver fra Nyord1 spiseskefuld grov sennep fra NyordSalt og peber250 marinerede sildKog æblet til mos med lidt vand. Bland æblemos, creme fraiche og sennep til en jævn dressing, der smages til med salt og peber.Skær æble og løg i tern og rør dem i dressingen.Skær sildene i bidder og vend dem i dressingen. Sildene trækker koldt i mindst et par timer og serveres med groft brød, dild eller forårsløg.

Sennepssild1 glas gammeldags modnede kryddersildefileterSennepssauce af:3 spiseskefulde fiskesennep fra Nyord3 spiseskefulde melis3 spiseskefulde dildeddike1 spiseskefuld olie2 spiseskefulde vandPynt:2 spiseskefulde hele sennepskorn fra NyordSnittede forårsløg eller fine porretoppe

Hæld væden fra sildene og skær dem i bidder.Pisk sennepssaucen sammen og hæld den over sildene. Lad dem trække mindst en dag i køleskab.Udblød de hele sennepskorn ½-1 time i koldt vand og lad dem dryppe af i en sigte.Pynt sildene med sennepskorn og snittede forårsløg eller porretoppe.

Hjemmeside:www.nyordsennep.dk


Nyhedsoverblik