¨

Dronningebesøget var en succes

Foto: TV ØST

Politiet i Næstved er glade ovenpå gårsdagens prominente besøg. Alt gik fuldstændig efter planen.

Spænding i luften

- Det var en fantastisk dag med en masse glade mennesker, hvor alt gik fuldstændig planmæssigt, siger politiinspektør Thorkild Steen Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politi

Hele dagen var fyldt med spændte borgere, der ventede på et glimt af dronningen. Travlheden var især til at få øje på, da Kongeskibet lagde til, og da dronningen senere besøgte torvet i Næstved.

- Det er jo specielt, når der er store menneskemængder samlet, at vi skal være opmærksomme. Men borgerne var meget eksemplariske, så vi fik ingen problemer, understreger Thorkild Steen Jensen.

En glæde der smitter

Den store evaluering af dronningebesøget sker først fredag. Men reaktionerne fra politiinspektørens personale har allerede været positive. For politimændene på gaden har det især været mødet med borgerne, der har gjort dagen helt fantastisk.

- Som politibetjent møder man jo ofte negativitet, når man henvender sig til folk. Det her var en hel dag fyldt med positive og forventningsfulde mennesker. Det var dejligt med en hel dag, hvor man er sammen om en glædelig begivenhed. Borgernes glæde smitter, siger Thorkild Steen Jensen.

 

[cke_placeholder_file:{"type":"video","id":"114750","title":"","caption":"%C2%A0","alignment":"full"}]

 

 

På vores temaside kan du både se højdepunkter og youtube-videoer fra dagen.

Du kan følge hele besøget her

 

 

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App