¨

Prisvinder: Stor ære at møde Dronning Margrethe

Threin Ottosen overrakte Dronning Margrethe sit prisvindende billede af badebroen ved Hestehovedet under Dronningens besøg samme sted onsdag. Foto: Helen Lindgaard Ottosson

Threin Ottosens prisvindende billede, som hun overrakte til Dronning Margrethe Foto: Threin Ottosen

1 af 2

Lolland Kommunes officielle gave til Dronning Margrethe var det berømte og prisvindende Badebrobillede, som fotografen Threin Ottosen tog en vinterdag i 2014.

Amatørfotografen Threin Ottosen fra Nakskov fik sig onsdag endnu en stor oplevelse.

Hun havde nemlig æren af, at overrække Dronning Margrethe Lolland Kommunes officielle gave, da Regenten onsdag besøgte Hestehovedet.

Tilbage en vinteraften tog Threin Ottosen et ny meget berømt billede af badebroen ved hestehovedet - og siden har hun modtaget en stor pris - og Lolland Kommune har købt billedet, som i dag hænger på kommunens rådhus.

Se: Stor pris til billede

Threin Ottosen fik onsdag et par minutter sammen med Dronningen, hvor hun fortalte om historien bag billedet.

Dronningen lyttede og smilede

- Dronningen lyttede opmærksomt, smilede og var i det hele taget meget venlig i sin fremtoning, fortæller Threin ottosen om sit møde med landets Regent.

- Når man bliver spurgt om man vil overrække en gave til Dronning Margrethe, så siger man ikke nej. Det var en meget stor oplevelse. Ikke mindst fordi det er med en vis ærefrygt, men også fordi jeg har stor respekt for hende som menneske, siger Threin Ottosen.

Dronning Margrethe takkede Threin Ottosen for billedet og gav hånd.

- Hun fortalte, at hun synes godt om billedet, fortæller Threin Ottosen, der også efterfølgende var inviteret med til frokosten på Frederiksdal.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App