¨

Politi presser efterlyst i drabssag

Foto: TV ØST

Politiet skærper jagten på den fjerde mistænkte i sagen om drabet på Jonas Thomsen Sekyere. Ved at offentliggøre foto og navn på den 27-årige.

 Politiet skærper i dag jagten på den fjerde mistænkte i sagen om drabet på den unge jurastuderende Jonas Thomsen Sekyere, der voksede op hos en plejefamilie ved Vordingborg. Ved at offentliggøre foto og navn på den 27-årige mand øger politiet presset på ham.

I Københavns Politi siger vicepolitiinspektør Jens Møller, at situationen er blevet nøje overvejet inden eksponeringen.
 - Det er en alvorlig sag, og jeg mener, at der er en begrundet mistanke om, at han kan være gerningsmanden, siger Jens Møller.
- Jeg har en klar fornemmelse af, at han ved, at vi søger ham, tilføjer han.

Betjente har opsøgt den 27-åriges familiemedlemmer og venner i forsøget på at finde manden. Men det har altså ikke fået Omar Hassan Sheik Muse til frivilligt at gå til politiet.

Han, der er født i Somalia, er spinkel af bygning og 182 centimeter høj.

Fredag blev to mænd på 20 år anholdt i sagen, og lørdag morgen besluttede en tredje mistænkt at melde sig selv, da han hørte om anholdelserne.
Politiets mistanke om, at de tre deltog i drabet på 21-årige Jonas Thomsen Sekyere, er dog umiddelbart ikke særlig velbegrundet, og de nægter sig alle skyldige.
I hvert fald afviste en dommer lørdag at efterkomme politiets krav om varetægtsfængsling af de tre. Dommeren nøjedes med at opretholde anholdelsen af mændene i tre døgn.

Jonas Thomsen Sekyere mistede livet på baren "Bakken" i Kødbyen sidste weekend. I nærheden af et toilet blev han stukket flere gange med kniv - blandt andet i hjertet.

      /ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App