¨

Stor politiaktion i Korsør: Søger efter Emilie Meng

Målet med den store politiaktion er angiveligt at finde Emilie Meng - eller finde spor i den mystiske forsvindingssag, erfarer TV ØST. Foto: Frederik Racher

En stor gruppe politifolk har onsdag morgen indledt en eftersøgning i Korsør.

Politiet indleder onsdag morgen en større eftersøgning i Korsør,

Aktionen foregår i en haveforening, der ligger ved Korsør Station.

Følg vores livesending derfra på Facebook her.

Målet med den store politiaktion er angiveligt at finde Emilie Meng - eller finde spor i den mystiske forsvindingssag, erfarer TV ØST.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser i en pressemeddelelse onsdag formiddag, at der vil finde en større afsøgning sted af de fire haveforeninger, der er beliggende syd for togstationen i Korsør

Der er tale om en opfølgende gennemsøgning af området, hvor der - ud over en fornyet søgning i området med hunde - vil blive rettet henvendelse til alle beboere og grundejere i de fire haveforeninger.

Aktiv haveforening

Blandt andet Haveforeningen Fasanvænget ligger på den sandsynlige rute mellem Korsør Station og Emilies hjem lige syd for Korsør Station.

Der er tale om en lidt ældre haveforening, hvor mange bor fast i kolonihavehusene hele sommerhalvåret. Der er ikke gadebelysning i området.

Savnet i næsten to måneder

Emilie Meng forsvandt efter en bytur med veninderne natten til søndag den 10. juli.

Her er hun senest blevet set klokken 04.00 på Korsør Station, hvorfra hun gik alene fra toget.

Siden har både politifolk og frivillige gennemført adskillige eftersøgninger efter Emilie Meng i byen. Dog uden at finde nye spor efter kvinden.

Hun er siden sin forsvinden fyldt 18 år.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App