Politiet stadig på bar bund: Hjælp os med at finde Emilie

Politiet leder fortsat efter den 17-årige Emilie fra Korsør, der har været forsvundet sporløst siden lørdag nat. De håber på hjælp fra vidner, der måske har set hende.

Tema: Drabet på Emilie Meng
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tirsdag fortsatte eftersøgningen af den 17-årige Emilie, der ifølge politiet ikke er set eller hørt fra siden lørdag nat klokken 04, hvor hun sagde farvel til tre veninder og en ven og forlod Korsør Station.

Søndag meldte familien til teenagepigen hende savnet – og siden har en stor eftersøgning med politiet i front og frivillige i massevis fulgt. Det meste af tirsdagen har mænd fra Beredskabsstyrelsen på foranledning af lokalpolitiet i Slagelse ledt efter pigen i området, der hedder Korsør Nor. Dog indtil videre uden noget resultat, fortæller politiassistent i Slagelse Lokalpoliti:

- Vi er stadig derude, og vi har ingenting fundet. Det er godt, vi ikke har fundet noget, men omvendt vil vi jo også gerne finde hende, siger Lars Denholt.

Ifølge politiet er det blevet for lavvandet til at sejle i området. I stedet er en drone sat i luften og så går flere mand fra Beredskabsstyrelsen i vandkanten langs stranden for at udelukke, at pigen skulle ligge der.

- Vi har været overalt på land i Korsør og omegn, også takket være de mange frivillige, der gør et kæmpe stykke arbejde. Men vi søger stadig, hvor der er muligheder, fortæller politiassistenten.

Livstegn var rygte
Tidligere tirsdag kom det ellers frem, at den 17-årige pige skulle have tjekket sin profil på Facebook under eftersøgningen, og dermed have givet livstegn fra sig. Men den påstand afkræfter lokalpolitiet:

- Vi har ingen kontakt haft til Emilie, siden hendes telefon er blevet slukket søndag morgen klokken 04, siger Lars Denholt.

Ifølge politiet er der i forhold til livstegnet tale om et ubekræftet rygte, som de ikke har set noget bevis for.

- Men jeg håber stadig, at vi finder hende. Det håb klynger vi os stadig til – at hun pludselig dukker op, lyder det fra Lars Denholt.

Ved du noget, så stå frem
Eftersøgningen af den 17-årige har siden søndag sat flere hundrede frivillige i aktion. Nærmest konstant er de frivillige aktive de forskellige steder på de sociale medier, hvor de hele tiden koordinerer eftersøgning på eftersøgning i lokalområdet.

Ifølge politiet håber de da også på hjælp fra borgerne. Gerne vider, der kan have set noget til den 17-årige den pågældende nat.

- Hvis nogen har set Emilie, når hun forlader stationen i Korsør til fods, vil vi meget gerne høre fra dem. Noget må jo have set hende og det er meget sjældent, at folk forsvinder uden at nogen ved noget. Så jeg opfordrer til, at man står frem og fortæller politiet, hvis man ved noget. Der er en familie, der savner hende, siger Lars Denholt.

Har du oplysninger i sagen kan du kontakte politiet på telefon 114.