Politiet melder om livstegn fra forsvundet pige

Den 17-årige Emilie fra Korsør, der har været forsvundet siden søndag morgen, formodes ifølge politiet at være i live.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Siden søndag morgen omkring klokken 04.00, efter Emilie fra Korsør havde sagt farvel til nogle veninder efter en bytur ved Korsør Station, har den 17-årige pige været forsvundet.

Politi, hunde, helikoptere, dronepiloter, dykkere og utallige frivillige har været ude at lede efter pigen søndag og mandag. Desværre uden held.

Men nu melder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi om livstegn fra den 17-årige pige. Det skriver Sjællandske. Også aktiviteten på pigens Facebook-profil antyder livstegn, lyder det fra politiet.

- Det lader til, at hun ser sine beskeder. Hendes profilbillede viser sig ved de beskeder, som folk sender hende, og det må betyde, at hun er aktiv på en eller anden måde, siger indsatsleder Flemming Jensen til avisen.

Tynget af kærestesorger

Mandag kunne TV ØST fortælle, at den 17-årige pige er tynget af kærestesorger og formentligt kan være taget til København for at gemme sig.

Sagen har tiltrukket sig stor opmærksomhed, og flere landsdækkende medier har ligeledes skrevet om sagen. Det har været medvirkende til mange borgerhenvendelser til politiet.

I løbet af natten er der atter tikket mange henvendelser ind, oplyser vagtchefen hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Vi har fået mange henvendelser i løbet af natten, især fra folk som stadig leder efter pigen, fortæller vagtchefen.

Efterlyser oplysninger i sagen

Politiet har ikke tal på, hvor mange henvendelser de har modtaget, siden pigen blev meldt savnet søndag. Men det er ifølge vagtchefen ”temmelig mange”.

Hos politiet er man dog stadig interesseret i at høre fra folk, der kan hjælpe med oplysninger, som kan føre politiet den 17-årige pige.

Har man oplysninger i sagen kan man ringe til politiet på telefon: 1-1-4. 

Kort: Få overblikket over Emilies forsvinden

17-årige Emilie fra Korsør er stadig sporløst forsvundet. I et interaktivt kort kan du få overblikket over hendes forsvinden. Klik her for at komme videre til kortet.


Nyhedsoverblik